Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

eTwInning "Χρωματοπιτσιλίσματα-Ιστοριοδημιουργήματα":ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

Ένα μαγικό, μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι έριξε αυλαία την Τετάρτη στις 6:30 στο νηπιαγωγείο μας.
Το eTwinning πρόγραμμά μας "Χρωματοπιτσιλίσματα-Ιστοριοδημιουργήματα", παρουσιάστηκε στους γονείς και στα παιδιά του νηπιαγωγείου μας, παρουσία και κάποιων συναδέλφων που μας έκαναν την τιμή να παραστούν.
Φορτωμένοι με μοναδικές εμπειρίες,υπέροχα συναισθήματα και αναμνήσεις αποχαιρετήσαμε το έργο μας με μια παρουσίαση -γιορτή!!!!!Πάρτε μια γεύση.......






 Μετά το τέλος της παρουσίασης δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα!!!!


Ακολούθησε μπουφές από τις μοναδικές μαμάδες μας!!!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα απίθανα νηπιάκια μας αλλά και τα νηπιάκια του Πύργου για την καταπληκτική δουλειά που έκαναν,γιατί αυτά ήταν οι πρωταγωνιστές του έργου και τους υπέροχους γονείς και των δύο νηπιαγωγείων για την υποστήριξή τους και συνεργασία τους.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και την συνάδελφό μου Ελένη Παπαδοπούλου για την άψογη συνεργασία μας και την υποστήριξή της!!!!!
Τέλος αφήνω την αγαπημένη, ανεπανάληπτη,χαρισματική και πλέον φίλη μου Κατερίνα Παπαευθυμίου!!!!!Την ευχαριστώ για την υπέροχη  συνεργασία μας ...και πιστεύω ότι δεν θα είναι η μοναδική.......

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Μαρία!!!!!!!!!!!!!! Πάντα να είσαι γερή και να χαρίζεις απλόχερα την "Ζωή' και την ενέργεια που έχεις μέσα σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από όλη την ανάρτηση σου κρατώ την τελευταία πρόταση με το εμπεριεχόμενο υπονοούμενο.....να τύχω τέτοιας μεγάλης χαράς???? σούπερ !!!!!
    ανυπομονώ για τη στιγμή που θα τα πούμε από κοντά, φίλη !!!!
    Μπράβο για την υπέροχη παρουσίαση, ευχαριστώ και τις δυο σας(Μαρία και Ελένη) για την συνεργασία !!!
    Μπράβο στα απίθανα νηπιάκια μαςκαι στους γονείς που βρισκόταν εκεί σε κάθε τόλμημά μας !!!!
    Μαράκι μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπειρία !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή